PraktijkWij verzorgen al ruim 10 jaar rijlessen. De lessen worden zo ingedeeld dat een leerling stapsgewijs van makkelijk naar moeilijk wegwijs wordt gemaakt in het verkeer. Regio Eindhoven Weert en omstreken.

De lessen worden verzorgd door Rij-instructrice Esma die reeds ruime ervaring heeft opgedaan in het geven van rijlessen. Esma is tevens getraind om leerlingen met faalangst, ADHD & AUTISME te begeleiden met het behalen van hun rijbewijs. Om een leerling goed op weg te helpen worden alle vorderingen bijgehouden met een leskaart.

Wij bieden :-Vaste vrouwelijke rij-instructeur met jaren ervaring die regelmatig wordt bijgeschoold
-Kwaliteit en service
-Professionaliteit
-Begeleiding Faalangst
-Rijlessen mogelijk in de avonduren en weekend
-Goed slagingspercentage
-Scherpe prijzen en leuke acties
-FAALANGST-ADHD-AUTISME2ToDriveBen jij 16 jaar ? Dan mag jij starten met je theorie Ben jij 16,5 jaar? Dan mag jij je aanmelden voor een 1e rijles!
Vanaf de dag dat jij 17 jaar bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jouzelf gekozen coach(es). Eindelijk rijlessen voor je 18e verjaardag hoe cool is dat dan?

Opfriscursus?Ben je reeds al in het bezit van een rijbewijs maar durf je de drukke stad niet in? Of durf je juist de snelweg niet op? Problemen met parkeren? Of omkeren? Geen probleem!

Rijschool Esma help je graag op weg zodat ook jij weer veilig de weg op durft.