PraktijkWij verzorgen al ruim 15 jaar rijlessen. De lessen worden zo ingedeeld dat een leerling stapsgewijs van makkelijk naar moeilijk wegwijs wordt gemaakt in het verkeer. Regio Eindhoven,Weert en omstreken.

De lessen worden verzorgd door Rij-instructrice Esma die reeds ruime ervaring heeft opgedaan in het geven van rijlessen. Esma is tevens getraind om leerlingen met faalangst, ADHD & AUTISME te begeleiden met het behalen van hun rijbewijs. Om een leerling goed op weg te helpen worden alle vorderingen bijgehouden met een leskaart.

Wij bieden :Rijlessen in een automaat! en handgeschakeld... -Vaste vrouwelijke rij-instructeur met jaren ervaring die regelmatig wordt bijgeschoold
-Kwaliteit en service
-Professionaliteit
-Begeleiding op maat
-Rijlessen mogelijk in de avonduren en weekend
-Goed slagingspercentage
-Rijlessen in een automaat
-FAALANGST-ADHD-AUTISME-RIJANGST-LEERPROBLEMEN-SPOEDCURSUS2ToDriveBen jij 16 jaar ? Dan mag jij starten met je theorie Ben jij 16,5 jaar? Dan mag jij je aanmelden voor een 1e rijles!
Vanaf de dag dat jij 17 jaar bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jouzelf gekozen coach(es). Eindelijk rijlessen voor je 18e verjaardag hoe cool is dat dan?

Snelcursus?Spoed- & versnelde cursus autorijles Spoedcursus Het is mogelijk om te gaan voor een spoedcursus. Of jij voor de spoedcursus wel de leerling bent, stellen we vast na de proefles en intake. Voorwaarden: Jij bent in het bezit bent van je theoriecertificaat en je hebt een eigen verklaring. (Een eigen verklaring is een verklaring over je gezondheid die je op de website van het CBR invult, nadat je hebt ingelogd met je DIGID);Voor de spoedcursus trekken we maximaal 3 weken uit. Een spoedcursus kan overgaan in een versnelde cursus als om welke reden ook we er langer over moeten doen dan 3 weken;Versnelde cursus Mogelijk ben je de geschikte kandidaat voor een spoedcursus. Kun je om redenen de gehele cursus niet binnen 3 weken doen, maar wel binnen 6 weken, is de versnelde cursus misschien iets voor jou. Doe je de cursus in meer dan 6 weken, kan nog steeds sprake zijn van een versnelde cursus. Voorwaarden: Jij bent in het bezit van je theoriecertificaat.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het verzorgen van een rijopleiding aan leerlingen met stoornissen/bijzonderheden in de informatieverwerking bijv. Autisme - PDD-NOS ,ADHD, ADD en dyspraxie/dcd.